Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

AJORNAT «Més Poesia» en temps de coronavirus

viernes, 16 octubre 2020 - 18:00 - 20:00

AJORNAMENT

Per raons alienes a la nostra voluntat, queda ajornat l’acte previst per avui a les 6 de la tarda, «La poesia en temps de coronavirus», que havia de tenir lloc a la terrassa del cafè Le Jardin Poétique.
Demanem disculpes per la precipitació de l’avís, però la incertesa creada per l’ordre de tancament de bars i restaurants a Catalunya per part de la Generalitat , ha motivat el retard.
Durant les properes setmanes avisarem de la nova data de celebració de «La poesia en temps de coronavirus», amb el mateix format: presentació del poemari Poeta en la Covid de Silvano Andrés de la Morena, tertúlia i micro obert. 

PRESENTACIÓ
Acte inclòs dins de les jornades poètiques «Més Poesia», organitzades per l’Ajuntament de Barcelona del 13 al 18 d’octubre.
La poesia com a catarsi, com a mitjà d’expressió per a emocions, percepcions i sentiments, pot materialitzar d’una manera privilegiada, literàriament reeixida, els esdeveniments dels últims mesos. Mostrar les diferents mirades i perspectives, els resultats pòetics dels socis i amics d’El Laberinto de Ariadna és un dels propòsits de «La poesia en temps de coronavirus».

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTE
«La poesia en temps de coronavirus» inclourà:

-Presentació del darrer poemari del soci d’El Laberinto, Silvano Andrés de la Morena, Poeta en la covid.
-Tertúlia oberta a tots els assistents sobre les impressions poètiques suscitades durant el període COVID-19.
-Micròfon obert per compartir la poesia composta durant aquest temps.

 

UBICACIÓ
Excepcionalment, el jardí del bar Cafè Poétique-Le Jardin (Bordeus, 31), lloc que permet mantenir  la distància de seguretat, fer ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic i, en definitiva, respectar totes les mesures necessàries per a la realització de l’acte.

DATA I HORA: Divendres 16 d’octubre a les 18 h

PARTICIPANTS
Poeta convidat: Silvano Andrés de la Morena, autor de Poeta en la covid
Coordina: Dolors Fernández

ENTRADA LLIURE
Caldrà fer reserva de plaça mitjançant un correu a: info@ariadna-web.org