Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

La poesia de les deesses, amb Amàlia Sanchís i Alberto García

viernes, 28 febrero 2020 - 18:00 - 20:00

AMÀLIA SANCHÍS

[Barcelona]

És diplomada en Publicitat i llicenciada en Periodisme.
En poesia treballa, a més de la poesia discursiva, en videoart, poesia objectual i visual, performance i instal·lacions. Ha publicat 6 llibres i forma part de nombroses antologies.
Els seus poemes han estat publicats també en revistes literàries i ha participat en festivals, tant nacionals com internacionals, de performances i poesia visual. Ha realitzat exposicions, individuals i col·lectives, de la seva obra poètica visual.
Actualment forma part de la Junta Directiva de l’Associació El Laberinto de Ariadna, és membre de l’ACEC i de la Comissió d’Estatuts de Cedro.
És sòcia fundadora de Parnass Edicions i d’In-Verso edicions de poesia.

 

ALBERTO GARCÍA GUTIÉRREZ

Barcelona, 1974.
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Diplomat en Ciències Socials per la UAB.
Escriptor, guionista i conferenciant.
Creador, guionista i locutor del programa de ràdio, promou la difusió dels autors, obres i subgèneres dels gèneres de fantasia, ciència ficció, misteri i terror.

Temes d’interès
-Els gèneres literaris; la seva història, evolució, autors i obres, de l’Antiguitat a l’actualitat.
-Els gèneres de fantasia, ciència ficció i terror en les seves diferents disciplines: literària, cinematogràfica, còmic i televisió.
-Investigador multidisciplinar, les seves árees d’interès són: el món de la mitologia, el folklore y les seves tradicions populars, la prospectiva sobre el futur de l’espècie humana, el futur de la mateixa a l’espai exterior, la intel·ligència artificial, el transhumanisme o posthumanisme.
-La recuperació de biografies i obres de precursors i pioners en el passat a diverses árees del saber humà: política, societat, economia, tecnologia i ciència.

 

Detalles

Fecha:
viernes, 28 febrero 2020
Hora:
18:00 - 20:00

Local

Ateneu Barcelonès
Carrer de la Canuda, 6, 5ª pl.
Barcelona, 08002 Spain
+ Google Map
Web:
https://goo.gl/maps/2zYkb2g37rr

Organizador

El Laberinto de Ariadna
Correo electrónico:
info@ariadna-web.org
Web:
https://ariadna-web.org