Cargando Eventos

« Todos los Eventos

I PREMI DE POESIA EL LABERINTO DE ARIADNA

lunes, 24 febrero 2020 - 08:00 - lunes, 20 abril 2020 - 17:00

CONVOCATÒRIA DEL I PREMI DE POESIA EL LABERINTO DE ARIADNA

L’associació El Laberinto de Ariadna, convoca el I Premi de Poesia El Laberinto de Ariadna en les vessants catalana i castellana.

BASES

1. Es concedirà el premi a la millor composició poètica: un en català i un altre en castellà. Es podran presentar un o més poemes (fins a un màxim de cinc) de tema lliure, amb un mínim de 40 versos i un màxim de 70.

2. Els treballs han de ser inèdits, que no hagin aparegut abans a cap pàgina web, blog ni portal d’internet, escrits en llengua catalana o castellana i han d’anar acompanyats d’una plica on es farà constar el títol de l’obra, el nom i cognoms de l’autor, EL DNI, l’adreça postal, el correu electrònic i el telèfon.

3. Els participants enviaran un correu electrònic a: info@ariadna-web.org adjuntant dos arxius Word: un amb l’original que porti per nom «TÍTOL DE L’OBRA» i un altre amb la plica, on figuri el nom «PLICA_TÍTOL DE L’OBRA».  A l’assumpte del correu, escriure: «I PREMI DE POESIA EL LABERINTO DE ARIADNA»

4. Poden participar-hi les persones físiques de qualsevol edat, individualment o en equip. En aquest darrer cas, el premi serà repartit entre tots els autors signants de l’obra.

5. No s’admeten treballs premiats a d’altres concursos ni més d’una obra per autor.

6. El termini de presentació és fins al 20 d’abril del 2020.

7. La configuració del jurat es comunicarà en el moment de la concessió del premi. Les seves decisions seran inapel·lables.

8. Els guanyadors d’ambdues modalitats de poesia rebran un trofeu on constarà gravat el seu nom i la convocatòria en la qual han estat premiats. El Laberinto de Ariadna editarà en el transcurs dels següents mesos una plaquette amb el poema o poemes del treball premiat, així com els finalistes que el jurat estimi oportú.

9. Els premis es proclamaran i lliuraran en el transcurs de la jornada poètica “Solstici Poètic”, que es celebrarà a Castelldefels el 20 de juny.

10. El Laberinto de Ariadna eliminarà els manuscrits enviats en finalitzar el concurs.

11. Els concursants premiats es comprometen a fer acte de presència en el moment de lliurar el premi o si, per alguna causa justificada, la seva presència no fos possible, caldrà que delegui en algú que el reculli en el seu nom.

12. La presentació d’aquest premi suposa l’acceptació plena de les seves bases.

Barcelona, 14 de febrer de 2020

Barcelona, 28 de març del 2020
(Data de substitució del procediment d’enviament a favor del correu electrònic per impossibilitat de fer servir el correu postal, ja que la pandèmia del coronavirus COVID-19 ha provocat el tancament temporal de l’Ateneu Barcelonès, on en primera instància s’havien d’enviar els originals.) 

 

 

Detalles

Comienza:
lunes, 24 febrero 2020 - 08:00
Finaliza:
lunes, 20 abril 2020 - 17:00

Local

Ateneu Barcelonès
Carrer de la Canuda, 6, 5ª pl.
Barcelona, 08002 Spain
Web:
https://goo.gl/maps/2zYkb2g37rr

Organizador

El Laberinto de Ariadna
Correo electrónico:
info@ariadna-web.org
Web:
https://ariadna-web.org