Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

El Cafè Poètic d’El Laberinto de Ariadna

viernes, 14 mayo 2021 - 18:00 - 19:00

El Cafè Poètic d’El Laberinto de Ariadna s’inscriu dins els actes poètics de «Barcelona Poesia», programats enguany per l’Ajuntament de Barcelona del 7 al 18 de maig.
El Laberinto de Ariadna, com els anys anteriors, dona el seu recolzament a aquesta iniciativa i se sent orgullós de participar d’una proposta que vol visibilitzar a poetes i a entitats implicades de la nostra ciutat.

Per aquesta raó hem organitzat un micròfon poètic  obert a tots els socis del col·lectiu, d’entrada lliure.
L’espai triat, el Café Poétique Le Jardin, és un lloc emblemàtic, un jardí al bell mig de la ciutat, un oasi entre els edificis, l’asfalt, el soroll i el trànsit de Barcelona.
Després de tants mesos d’aïllament i actes virtuals, és il·lusionant tornar a recuperar l’oralitat, les diferents veus i la proximitat de tots els nostres socis. En un dia així, us volem escoltar i gaudir de la vostra companyia.

I també brindar amb cava per celebrar que, després de més d’un any d’aïllament i actes virtuals, els socis d’El Laberinto ens retrobem.

Malgrat tot, no ens podem oblidar de les mesures sanitàries que imposen les circumstànices actuals, amb recurrents onades de COVID-19.   Per això demanem la vostra col·laboració i us preguem que, a banda de mantenir la distància de seguretat i fer ús de la mascareta, us inscriviu prèviament a l’acte enviant un correu a info@ariadna-web.org .
El Laberinto proporcionarà gel hidroalcohòlic a l’entrada del recinte.
Un cop més, entre tots, podem i farem que la cultura sigui segura.

Detalles

Fecha:
viernes, 14 mayo 2021
Hora:
18:00 - 19:00

Local

Cafè Poétique-Le Jardin
Carrer Bordeus, 31
Barcelona, 08002 Spain
+ Google Map
Teléfono:
651571195
Web:
https://www.facebook.com/lejardinpoetique

Organizador

El Laberinto de Ariadna
Correo electrónico:
info@ariadna-web.org
Web:
https://ariadna-web.org