Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

CICLE POESIA JOVE: ‘Forats’ i ‘Limítrofes’ de Carla Fajardo

viernes, 11 febrero 2022 - 19:00 - 20:00

CARLA FAJARDO MARTÍN

Barcelona, 1989. Filòloga i periodista de formació, treballa com a tècnica de comunicació a la cooperativa d’iniciativa social Colectic. Abans, ha treballat per a diversos mitjans i els últims anys ha estat a la web del diari ARA. S’ha dedicat a l’audiovisual i ha fet incursions en el món del teatre com a ajudant de dramatúrgia. Limítrofes (Viena, 2019) és el seu segon poemari, amb el qual ha guanyat el premi Martí Dot. Abans, publica Forats (Fonoll, 2017), guardonat amb el premi Alella a Maria Oleart.

‘Forats’

(Fonoll, 2018) és un trajecte de dins enfora, des de les concavitats íntimes fins a les més col·lectives, estructurat en les seccions “Cau”, “Esquerda”, “Tall” i “Espiell”. És un poemari de reconeixement, d’acceptació i d’exposició d’un extens mostrari de ferides.

 

‘Limítrofes’

(Viena, 2019). La personificació de la idea de les limítrofes com a figures que habiten els marges davant d’un sistema repressor, però també davant d’una societat mobilitzada i, sobretot, davant de la masculinitat tòxica, em serveix per transitar espais incòmodes i territoris fronterers. En un exercici d’empoderament des del contingut i de nuesa des de la forma, que és majoritàriament prosa poètica, el llibre vol utilitzar la ironia per aconseguir, finalment, servir-se del conflicte per reconèixer el lloc que ocupem.

 

Detalles

Fecha:
viernes, 11 febrero 2022
Hora:
19:00 - 20:00

Local

Ateneu Barcelonès
Carrer de la Canuda, 6, 5ª pl.
Barcelona, 08002 Spain
Web:
https://goo.gl/maps/2zYkb2g37rr